Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/15/spivrobitniki-podatkovoi-militsii-vikrili-grupu-osib-jaki-organizuvali-nezakonnii-zbut-falsifikovanogo-alkogolju.htm
новини, 15 липня 2021

Співробітники податкової міліції викрили групу осіб, які організували незаконний збут фальсифікованого алкоголю


Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Кіровоградській області продовжують вживати заходи щодо виявлення, запобігання, припинення і розкриття кримінальних правопорушень пов’язаних з незаконним обігом підакцизної продукції, та протидіють потраплянню на споживчий ринок неякісних алкогольних напоїв, повідомляє Головне управління ДФС у Кіровоградській області.


В липні поточного року, в межах досудового розслідування кримінального провадження, пов’язаного з незаконним обігом підакцизних товарів, співробітниками податкової міліції області за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури,  в ході проведення 12 санкціонованих обшуків  викрито та припинено злочинну схему групи осіб, до якої входило понад 10 осіб, які на території обласного центру, організували незаконний збут фальсифікованих алкогольних напоїв через мережу  підконтрольних магазинів, яких в народі називають «Наливайки». Неконтрольовані доходи збагачували алкогольних «ділків». 


За результатами санкціонованих судом обшуків припинена незаконна діяльність цеху з виготовлення фальсифікату, з незаконного обігу вилучено майже 4 тони незаконно виготовленої алкогольної продукції, у т.ч. відомих торгових марок «Гетьман», «Президент», «Мороша», інших та транспортний засіб, який використовувався «ділками» для транспортування незаконно виготовленого алкоголю до місць їх реалізації. Орієнтовна вартість вилученого становить понад 1 млн. грн. 


Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання щодо арешту вилученого та притягнення алкогольних «ділків» до кримінальної відповідальності. 



435Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: