Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/15/na-kirovogradschini-vognebortsi-dbajut-pro-pozhezhnu-bezpeku-pid-chas-zernozbiralnoi-kampanii-foto-.htm
новини, 15 липня 2021

На Кіровоградщині вогнеборці дбають про пожежну безпеку під час зернозбиральної кампанії (ФОТО)


14 липня рятувальники Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області разом з фахівцями 20-ї ДПРЧ м. Долинська провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед працівників селянського фермерського об’єднання «Россолан», повідомляє  


Вогнеборці відвідали поле, де в цей час саме жнивували, та переконалися, чи дотримуються аграрники правил пожежної безпеки під час жнив. 


Увагу працівники Служби порятунку зосередили на наявності на сільгосптехніці первинних засобів пожежогасіння та їхній справності. Окрім цього, рятувальники нагадали селянам, за яких умов техніка може працювати у полі, де та як її заправляти паливно-мастильними матеріали, проводити ремонтні роботи тощо. Оскільки пожежа в полі може виникнути й внаслідок кинутого недопалка, спалювання стерні, залишеного без нагляду розпаленого багаття, рятувальники застерегли працівників сільськогосподарського підприємства від таких дій. 


У разі ж виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації під час збору урожаю рятувальники надали аграріям практичні поради щодо їхньої ліквідації, а також вручили листівки застережного змісту.


                        



376Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: