Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/15/golova-oblradi-proviv-osobistii-priiom-gromadjan.htm
новини, 15 липня 2021

Голова облради провів особистий прийом громадян


14 липня до голови обласної ради, представника партії "Слуга Народу" Сергія Шульги звернулися мешканці  Кропивницького та Олександрії, а також представники громадськості з низки проблемних питань. 


Під час прийому громадяни порушували питання одного з об'єднань співвласників багатоквартирного будинку, розташованого в місті Кропивницькому, щодо допомоги в ремонті прибудинкової території.

          

Також громадяни зверталися до голови обласної ради із проханням прокоментувати відкриття обласного підрозділу Всеукраїнської громадської організації “Стоп корупції” на Кіровоградщині у частині складу учасників заходу, напрямів діяльності даного осередку тощо.

          

Сергій Шульга наголосив, що обласна рада взаємодіє з представниками громадськості у різних сферах діяльності та відкрита до конструктивного діалогу з ними, у разі, якщо він буде спрямований на захист прав і свобод мешканців територіальних громад сіл, селищ і міст області.

          

Ще одним проблемним питанням, порушеним перед головою обласної ради представником Кіровоградської обласної організації “Спілка шахтарів-інвалідів, потерпілих на виробництвах та козацтва” (місто Олександрія) було питання діяльності ОКВП “Дніпро-Кіровоград” щодо відновлення наглядової ради при обласній раді для координації роботи підприємства; економічно-необгрунтованих тарифів на воду тощо.

          

Також перед головою обласної ради Сергієм Шульгою представники громадської організації “Суспільство без корупції” (м. Кропивницький) порушили питання про сприяння у відновленні керівниками органів національної поліції та прокуратури області особистих прийомів громадян у період дії карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

          

Сергій Шульга запевнив представників громадської організації, що озвучить перед керівниками правоохоронних органів області зазначену пропозицію та запропонував надати обласній раді конкретні факти порушень конституційного права громадян на звернення для належного реагування.

          

Усі звернення громадян перебуватимуть на контролі  голови обласної ради до їх вирішення, інформує сайт облради.


667Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: