Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/14/vilshanski-ta-ustinivski-rjatuvalniki-navchali-gromadjan-pravilam-bezpeki-foto-.htm
новини, 14 липня 2021

Вільшанські та устинівські рятувальники навчали громадян правилам безпеки (ФОТО)


Рятувальники продовжують проводити пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Кіровоградщини, повідомляєГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 13 липня фахівці Голованівського та Кропивницького районних управлінь ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели профілактичні відпрацювання у житлових секторах селищ міського типу Вільшанка та Устинівка. 


Окрім пожежної безпеки в побуті, рятувальники також акцентували увагу місцевого населення на недопущенні пожеж у природних екосистемах, оскільки займання на відкритих територіях, як правило, виникають через людську недбалість та неуважність при спалюванні сухостою, залишків рослинності, сміття, покинуті недопалки та сірники. 


Також надзвичайники нагадали правила безпеки під час відпочинку біля водойм та при виявленні боєприпасів часів минулих війн, наголосили на необхідності убезпечення дітей.


Окремо рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки під час зернозбиральної кампанії та розповіли алгоритм дій для ліквідації загоряння на початковій стадії.


А наостанок всі співрозмовники отримали від рятувальників застережні листівки з правилами безпеки та пораду – у разі будь-якої надзвичайної події телефонувати до Служби порятунку за номером «101».


         



484Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: