Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/14/vidbulisja-zmini-ruhu-transportu-v-naprjamku-selischa-novogo.htm
новини, 14 липня 2021

Відбулися зміни руху транспорту в напрямку селища Нового


У зв’язку з капітальним ремонтом шляхопроводу на автомобільній дорозі державного значення M-12 Стрий – Тернопіль — Кропивницький – 3нам’янка (поблизу готельно-ресторанного комплексу «Ліана») з 16 липня 2021 року буде перекрито рух автотранспорту, інформує сайт КМР. 


Проїзд до селища Нового здійснюватиметься за затвердженою схемою об’їзду через промислову зону Кропивницького (вулицею Першою виставковою, через Маловисківський залізничний переїзд, далі автошляхом в напрямку села Катеринівки, селища Нового).


Графіки руху автобусного маршруту № 274 «селище Нове – площа Богдана Хмельницького» та тролейбусного маршруту №11 «селище Нове – Автовокзал – площа Богдана Хмельницького» відкориговані та будуть розміщені на офіційному сайті КП «Електротранс» Кропивницької міської ради.


На шляху слідування автобусів № 274 та тролейбусів № 11 до селища Нового перша зупинка – «селище Нове», наступні – «Гуртожиток» та «Центр», передостання – «Психіатрична лікарня», а остання – «АЗС LONGO», на якій транспортні засоби будуть здійснювати міжрейсовий відстій.


Відновлення руху заплановане на 20 серпня 2021 року.


588Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: