Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/14/na-mini-jarmarku-vakansii-u-gaivoroni-shukali-prodavtsiv-prodovolchih-tovariv.htm
новини, 14 липня 2021

На міні-ярмарку вакансій у Гайвороні шукали продавців продовольчих товарів


Днями у Гайворонській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на замовлення ФОП Пилипишина Петра Васильовича, який має потребу у працівниках за професією «Продавець продовольчих товарів», пройшов міні-ярмарок вакансій. 


У ході презентації торговельної мережі П. Пилипишин надав вичерпну інформацію щодо специфіки, графіку роботи та умови оплати праці, а також провів співбесіду з учасниками заходу й відповів на запитання, які цікавили присутніх.


За результатами проведення міні-ярмарку двоє із восьми, які взяли участь у заході, безробітних зацікавилися пропозицією роботодавця-замовника і дали згоду на працевлаштування за посадою.


Як зазначила Наталка Орлик, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Гайворонської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, також фахівці районної філії визначили шляхи подальшої співпраці з роботодавцем: домовилися про проведення професійного навчання за індивідуальною формою та стажування безпосередньо на робочому місці тощо.



456Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: