Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/14/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-spiljali-ta-pribrali-kilka-avariinih-derev-i-gilki.htm
новини, 14 липня 2021

На Кіровоградщині рятувальники спиляли та прибрали кілька аварійних дерев і гілки


13 липня рятувальники Кіровоградщини чотири рази виїжджали для надання допомоги по розпилюванню та прибиранню повалених дерев, що перешкоджали життєдіяльності населення, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в області.


Зокрема, бійці 1-ї ДПРЧ м. Кропивницький прибрали гілку дерева, яка загрожувала падінням на поїжджу частину дороги на вул. Криничуватій в обласному центрі.


Рятувальники 31-ї ДПРЧ розпиляли та прибрали аварійне дерево, яке впало на проїжджу частину дороги на вул. Слави смт Новоархангельськ Голованівського району.


Бійці 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка надали допомогу по розпилюванню та прибиранню аварійного дерева, яке загрожувало падінням на господарчу споруду на вул. Лермонтова с. Мар’ївка Добровеличківської територіальної громади Новоукраїнського району. 


Рятувальники 32-ї ДПРЧ розпиляли та прибрали аварійні гілки, які загрожували падінням на будівлю школи смт Петрове Олександрійського району.


   


370Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: