Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/14/kilka-bagatopoverhivok-u-kropivnitskomu-vid-ednajut-vid-tsentralizovanogo-teplopostachannja.htm
новини, 14 липня 2021

Кілька багатоповерхівок у Кропивницькому від’єднають від централізованого теплопостачання


П’ять багатоповерхівок у Кропивницькому будуть від’єднані від централізованого теплопостачання. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради на своєму засіданні  вчора, 13 липня, інформує сайт КМР. 


За інформацією начальника головного управління ЖКГ міської ради Віктора Кухаренка, з проханням про відключення житлових будинків від магістральних мереж централізованого опалення по вулиці Архангельській, 44/66 (ОСББ «П’ятихатки 44/66»), на проспектах Винниченка, 1 (ОСББ «Підкова 1+1»), Перемоги, 12, корпуси 2, 3 (ОСББ «Щаслива оселя 12») та по провулку Училищному,6  звернулися самі мешканці після проведення загальних зборів.


- Мешканці будинків діяли в межах чинного законодавства України, - відзначив Віктор Кухаренко. – Рішення про відключення житлових будинків від ЦО приймається на підставі письмової заяви власників будівлі. Люди провели загальні збори і прийняли рішення про відмову від послуг централізованого опалення для всього будинку. Постійно діюча комісія з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем ЦО та постачання гарячої води надала своє погодження. Варто відзначити, що таким чином співвласники будівлі беруть на себе і відповідальність за підготовку до опалювального сезону усіх загальних місць багатоповерхівок: під’їздів, підвалів, дахів.


626Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: