Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/13/osoblivostjam-obslugovuvannja-vantazhnogo-transportu-navchalisja-bezrobitni-bobrinechchini.htm
новини, 13 липня 2021

Особливостям обслуговування вантажного транспорту навчалися безробітні Бобринеччини


Особливостям обслуговуваннявантажного транспорту навчали викладачі Полтавського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних Бобринецького району. Навчання за дистанційною формою було організоване на замовлення СФГ Рижкова В.П., ПП «Укр Агро Люкс» та фізичних осіб-підприємців Кравченка Р.Л., Євладенка О.М., Мічкура М.Ю. - повідомляє Тетяна Петрова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Упродовж занять слухачі курсів ознайомилися із загальною будовою вантажного автомобіля, системою технічного обслуговування та ремонту автотранспортних засобів, новітніми технологіями діагностики технічного стану та організації експлуатації автомобілів, а також пройшли інструктаж з охорони праці під час технічного обслуговування і ремонту вантажних автомобілів.


Крім того, були розглянуті загальновиробничі вимоги щодо охорони праці, пожежної та електробезпеки, гігієни праці та виробничої санітарії, надання першої медичної допомоги у разі нещасного випадку на виробництві тощо.


Після закінчення курсу навчання семеро водіїв автотранспортних засобів отримали посвідчення про підвищення кваліфікації  і вже сьогодні працевлаштовані до роботодавців-замовників.



432Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: