Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/12/za-dobu-scho-minula-vognebortsjami-likvidovano-kilka-zaiman-na-vidkritii-teritorii-foto-.htm
новини, 12 липня 2021

За добу, що минула, вогнеборцями ліквідовано кілька займань на відкритій території (ФОТО)


11 липня рятувальники Кіровоградщини 5 разів залучались на гасіння пожеж на відкритій території, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема, 10 м² сміття горіло у м. Олександрія та 1000 м² - у с. Лозуватка Новопразької СТГ Олександрійського району. На гасіння пожежі у с. Лозуватка разом з рятувальниками 8 ДПРЧ залучались вогнеборці місцевої пожежної команди с. Нова Прага. Пожежу 300 м² сухої трави на території с. Лісне Катеринівської СТГ загасили бійці 4 ДПРЧ м. Кропивницький, а рятувальники 5 ДПРЧ приборкали пожежу 70 м² сміття біля с. Черняхівка Соколівської СТГ Кропивницького району. У м. Світловодськ займання 50 м² сміття по вул. Городоцькій приборкали рятувальники 17 ДПРЧ.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


      


408Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: