Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/12/vidbudetsja-prezentatsija-zbirki-virshiv-andrija-shulgi-rezon-krlath-grjoz-.htm
новини, 12 липня 2021

Відбудеться презентація збірки віршів Андрія Шульги «Резон крылатых грёз»


14 липня 2021 року о 16.00 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка відбудеться творчий вечір місцевого поета, барда Андрія Шульги. 


Попри те, що поезію Андрій Шульга пише давно, перша власна поетична збірка вийшла лише напередодні 50-річчя поета та барда. У збірці представлено вірші переважно російською мовою, проте є і україномовні поезії. 


Під час презентації автор зачитає власні вірші, зіграє декілька пісень, покладених на власну поезію та залюбки поспілкується із читачами бібліотеки. 


Захід проходитиме у рамках бібліопроєкту «Креативна середа». 


Про автора: 


Шульга Андрій Анатолійович народився 20 червня 1971 року в місті Красноярськ (Росія). З 1979 року проживає в Кіровограді (нині – місто Кропивницький). Закінчив школу керівників художньої самодіяльності по класу вокально-інструментального ансамблю в м. Кропивницький. Фронтмен гурту «КонтрВерсія». Учасник багатьох рок-фестивалів, дипломант фестивалю «Червона рута» (м. Маріуполь) 2015 року (відзнака за розкриття воєнно-патріотичної тематики). Музичний керівник і аранжувальник гурту «Партизан&бенд» (фронтмен Максим Кушнір). Активіст волонтерського руху, який допомагає АТО на Донеччині. 


Керівник гурту «Пара Лель» (Андрій Шульга та Тамара Алдошина). Бард. Переможець фестивалів: «Долинський листопад» (2010) – ІІ місце, 2011 – І місце; «Песни с КГОКОРа», 2012, 2013 – І місце; «Барди Елисаветграда», 2014 – І місце. 


Автор музики та виконавець пісень на власні вірші та вірші поетів В. Стафідова, О. Шпирко, А. Корінь, В. Кондратенко-Процун, А. Курганського, Н. Шмідтке і багатьох інших, а також пісень на вірші поетів, яких вже немає з нами: А. Тарковського, В. Погрібного, М. Левандовського, П. Пархоменко. 


У 2014 році спільно з поетом Миколою Головановим випустив диск «Любов і віра». Автор музики і виконавець – Андрій Шульга. 


Є ініціатором та організатором багатьох творчих проєктів: «Чарівний світ романсу», «Три Миколи», «Українська пісня – вічне джерело», індивідуальних творчих зустрічей із поетами Кіровоградщини. 


Вірші Андрія Шульги публікувалися в обласних газетах «Народне слово», «Перша міська газета», «Кіровоградська правда», а також альманахах Конгресу літераторів України і Творчого об’єднання «Парус».


Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка за адресою:


Працюємо з 9:00 до 18:00, у п’ятницю з 10:00 до 18.00, вихідний – субота. м. Кропивницький, вул. Володимира Панченка, 6/15, 


Тел.: (0522) 32-10-12; Сайт: http://www.lib.kr.ua.


653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: