Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/12/shtormove-poperedzhennja-grozi-zachepljat-kirovogradsku-oblast.htm
новини, 12 липня 2021

Штормове попередження: грози зачеплять Кіровоградську область


Погода зіпсується не тільки в Києві, а й на більшій частині України: майже всі області, крім північно-західних накриють грози. В країні оголошено штормове попередження.


Про це повідомили в пресслужбі ДСНС, пишуть "Українські новини". 


У повідомленні говориться, що сьогодні вдень в Україні, крім північно-західної частини, грози (І рівень небезпеки, жовтий).


При цьому дощі варто очікувати жителям півдня, центру і сходу країни.


Так, синоптики обіцяють опади у Чернігівській, Київській, Полтавській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Вінницькій, Дніпровської, Запорізькій, Кіровоградській, Одеській, Херсонській, Миколаївській областях.


Як повідомляли Українські Новини, на поточному тижні  українців чекають  короткочасні дощі та грози з високою температурою повітря.


При цьому народний синоптик прогнозує  надзвичайно спекотну погоду  в липні, з підвищенням температури до +34 ... + 36 градусів.


Також до кінця літа очікується сім періодів дощів і осіння погода в уже серпні.


Тим часом раніше за погодою 12 липня судили про врожай в кінці літа і намагалися спрогнозувати метеоумови до кінця року.


526Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: