Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/12/rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-beregti-lisovi-nasadzhennja-vid-vognju-foto-.htm
новини, 12 липня 2021

Рятувальники закликають громадян берегти лісові насадження від вогню (ФОТО)


Фахівці ГУ ДСНС України у Кіровоградській області продовжують дбати про те, щоб ліси та екосистеми області не постраждали від вогню. Для цього, об’єднавши зусилля з працівниками лісового господарства та поліції, беруть участь у рейдах і патрулюваннях зелених зон області, повідомляє Головного управління ДСНС України у Кіровоградській  області.


10 липня спільний рейд та роз’яснювальну роботу провели у мікрорайоні Лісопаркова  обласного центру та на території лісових масивів, лісопаркових зон в усіх районах Кіровоградщини. Учасники рейдових груп не лише перевірили, чи немає порушників пожежної безпеки у лісових масивах, а й нагадали відпочивальникам, що пожежі в лісах найчастіше спалахують у результаті  необережної поведінки людини, і нерідко можуть призвести до масштабних наслідків. А отже, не варто кидати у суху траву непогашені недопалки й сірники, спалювати сміття, розкладати багаття де заманеться, дозволяти дітям бавитись з вогнем, а також байдуже спостерігати, як це роблять інші. Надзвичайники розповіли, як приборкати займання власними силами, а правоохоронці нагадали про відповідальність, яка загрожує порушникам пожежної безпеки. Також зауважили, що під час відпочинку на природі непоодинокі випадки виявлення боєприпасів часів минулих воєн, та закликали бути вкрай обережними з небезпечними знахідками. У ході роз’яснювальної роботи громадянам вручали листівки із застереженнями.


                     



349Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: