Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/12/na-kirovogradschini-saperi-dsns-znischili-2-boepripasi-chasiv-drugoi-svitovoi-viini.htm
новини, 12 липня 2021

На Кіровоградщині сапери знищили 2 боєприпаси часів Другої світової війни


10 липня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в області знищили у спеціально відведеному місці 2 боєприпаси часів Другої світової війни, що були виявлені громадянами на території Новоукраїнського району - повідомляє Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області. 


Після ретельного обстеження території приватного домоволодіння по вул. Комарова у с. Новостанкувате Добровеличківської ОТГ за допомогою міношукачів сапери ДСНС вилучили та знищили гранату РГД-33, а на відкритій території біля с. Тернове тієї є територіальної громади Новоукранського району - 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм. До приїзду саперів місця виявлення боєприпасів охоронялись співробітниками місцевого відділення поліції.


Шановні громадяни! Служба порятунку «101» нагадує прості кроки, які необхідно здійснити при виявленні предметів, зовні схожих на снаряди, міни чи гранати часів Другої світової війни. НЕ чіпати, позначити чи запам’ятати місце знахідки, відійти на безпечну відстань та викликати рятувальників за номером «101» або поліцію за номером «102» і чекати прибуття фахівців.


               

421Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: