Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/12/komanda-kropivnitskoi-miskoi-radi-stala-bronzovim-prizerom-oblasnoi-spartakiadi.htm
новини, 12 липня 2021

Команда Кропивницької міської ради стала бронзовим призером обласної спартакіади


У суботу, 10 липня, у Новгородці відбулася обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Змагання зібрали 200 учасників із 8 команд області, інформує сайт КМР.


Під час урочистого відкриття учасників спартакіади привітали начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Ірина Глобенко та представники обласного відділення Національного олімпійського комітету України у Кіровоградській області та побажали успіху збірній України на Олімпійських іграх у Токіо.



Гідно виступили на престижних змаганнях посадовці Кропивницької міської ради: у змаганнях шахів - І місце посіла Людмила Дорохіна, ІІ місце – Олександр Брюховецький, у змаганнях з шашок – ІІ місце зайняла Тетяна Свіжевська, ІІІ місце – Сергій Якунін, команда з волейболу виборола ІІІ місце та команда з тенісу – V місце.


За підсумками спартакіади команда посадовців органів місцевого самоврядування Кропивницького посіла почесне ІІІ місце. Спортсмени  Онуфріївської ТГ стали чемпіонами спартакіади, а у Голованівської ТГ в активі срібні медалі. – ІІ місце.


762Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: