Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/25/vidomi-rezultati-zno-2021-z-ukrainskoi-movi-i-literaturi-istorii-ukraini-ta-biologii.htm
новини, 25 червня 2021

Відомі результати ЗНО-2021 з української мови і літератури, історії України та біології


Учасники зовнішнього незалежного оцінювання отримали результати тестів з української мови, української мови і літератури, історії України та біології, пише "Українська правда. Життя". 


Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. 


Переглянути результати можна на інформаційних сторінках учасників ЗНО. 


Крім того, можна завантажити картки результатів і сканкопії бланків відповідей.


Ті, хто цьогоріч складали тест з української мови і літератури, отримали два результати ЗНО за шкалою 100-200 балів: з української мови і з української мови та літератури.


Кожен із цих результатів учасник тестування зможе використовувати під час вступної кампанії залежно від умов прийому до закладу вищої освіти.


Фото: phodopus/Depositphotos


Якщо учасник сумнівається у правильності встановлення результату ЗНО, він може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 календарних днів від дня оголошення результатів ЗНО з цих предметів, враховуючи день оголошення. 


Останній день подання таких заяв щодо результатів ЗНО з української мови, української мови і літератури, історії України та біології – 29 червня. 


Після розгляду апеляційної заяви результат може бути залишений без змін, змінений у бік як збільшення, так і зменшення кількості балів.


Нагадаємо, 24 червня стали відомі порогові бали ЗНО з української мови, української мови і літератури, історії України, біології та географії.


Поріг "склав/не склав" не подолали:


з української мови – 7,45% учасників,

з української мови і літератури – 7,96%,

з історії України – 18%,

з біології – 2,34%,

з географії – 5,38%.


609Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: