Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/25/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-bezpechnoi-zhittedijalnosti-u-pobuti-foto-.htm
новини, 25 червня 2021

У Кропивницькому рятувальники нагадали громадянам правила безпечної життєдіяльності у побуті (ФОТО)


Влітку значною мірою підвищується ризик виникнення пожеж, і у житловому секторі, і в екосистемах області. Головною причиною займань є людська діяльність. Тому рятувальники Кіровоградщини не припиняють проводити роз'яснювальну роботу з населенням щодо суворого дотримання правил безпечної життєдіяльності, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


23 червня співробітники ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів мікрорайону Ковалівки, що в обласному центрі. 

       

Рятувальники нагадали громадянам, що головною складовою безпечного способу життя  є обережність та неухильне дотримання правил пожежної безпеки. Не втрачати пильності під час експлуатації електричних та газових приладів, не спалювати суху рослинність та сміття на території приватних домоволодінь, біля господарчих будівель та дерев’яних парканів, на полях і городах, під час відпочинку в лісі. Адже у суху вітряну погоду вогонь легко поширюється на великі території. 


Не оминули  рятувальники і таку важливу для літньої пори року тему, як безпечний відпочинок біля водойм. Окрім цього, фахівці рятувальної справи нагадали містянам і правила безпеки у разі виявлення застарілих боєприпасів часів минулих воєн та сучасних вибухових пристроїв. 


На завершення спілкування усім співрозмовникам було вручено застерігаючі листівки, які у будь-яку хвилину допоможуть пригадати елементарні правила безпеки. 


                     



446Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: