Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/24/u-kropivnitskomu-vidbulas-aktsija-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-dlja-studentiv-koledzhu.htm
новини, 24 червня 2021

У Кропивницькому відбулась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для студентів коледжу


У середу, 23 червня фахівці Головного управління ДСНС України в області провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для студентів Кропивницького будівельного коледжу - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Юнакам та дівчатам розповіли про найпоширеніші причини надзвичайних подій, дали поради, як уникнути біди та як діяти, якщо надзвичайна подія виникла. Студенти коледжу отримали можливість позмагатися у вправності під час одягання бойового одягу рятувальників та розгортання рукавів.


З великим інтересом молодь поспілкувалася з представниками групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС в області, які розповіли про свою роботу, продемонстрували прилади, з якими працюють в осередку надзвичайної події, оснащення, за допомогою якого ліквідують наслідки НП (НС). Бажаючі змогли поміряти захисний одяг хіміка-рятувальника та отримати інформацію про його призначення.


Студенти отримали також застережні листівки та пообіцяли, що завжди будуть обережними та відповідально ставитимуться до власного життя і здоров’я.


                       

522Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: