Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/24/na-rekonstruktsiju-sportivnoi-shkoli-nadija-vidiljat-20-milioniv.htm
новини, 24 червня 2021

На реконструкцію спортивної школи "Надія" виділять 20 мільйонів


Відповідне рішення  погодила комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та  інвестицій на своєму засіданні, інформує сайт облради. 


«Ще у 2019 році вдалось добитись отримання  1 мільйона гривень на розробку проектно-кошторисної документації, загальна сума якої на той період склала 83 мільйони  гривень. А вже сьогодні ми отримали 20 мільйонів гривень субвенції з відповідної програми Державного бюджету України. На жаль, сума недостатня, але з чогось треба починати. На комісії ми заслухали відповідних фахівців, які нам доповіли, з чого планується розпочати реконструкцію. Але я думаю, що за 4-5 років і цей об'єкт нам вдасться повністю завершити. Я реаліст.», - заявив депутат обласної ради Олександр Горбунов.


Для довідки: Передбачається розподіл державної субвенції  у розмірі 20 мільйонів гривень на реконструкцію будівлі комунального закладу Кіровоградської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “НАДІЯ”.


614Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: