Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/24/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-ne-pripinjajut-provoditi-prosvitnitsku-robotu-sered-naselennja-foto-.htm
новини, 24 червня 2021

На Кіровоградщині рятувальники не припиняють проводити просвітницьку роботу серед населення (ФОТО)


23 червня працівники пожежно-рятувальної служби перевіряли, чи знайомі з правилами пожежної безпеки жителі міст Благовіщенське, Мала Виска та Світловодськ та чи дотримуються їх у своєму повсякденному житті. Це питання, незалежно від пори року, завжди залишається актуальним. Рятувальники місцевих підрозділів ГУ ДСНС у Кіровоградській області, спілкуючись із містянами, розповіли про ситуацію з пожежами та іншими надзвичайними подіями, які виникали на Кіровоградщині, та про їх негативні наслідки. Наголосили на тому, що найбільше викликів до Служби порятунку «101» надходить саме з житлового сектору і найчастіше повідомляють про пожежі, причинами яких є недотримання громадянами правил пожежної і техногенної безпеки або ж незнання цих правил. Під час роз’яснювальної роботи рятувальники вкотре застерегли громадян від використання несправної побутової електротехніки та газових приладів, спалювання сміття біля житлових будинків й господарчих споруд, сінників та дерев’яних парканів, випалювання стерні та післяжнивних залишків на сільгоспугіддях, а також дали поради, до яких служб необхідно звертатися, якщо трапилась надзвичайна подія. 


На завершення розмови кожному співрозмовнику було вручено листівку з правилами безпечної життєдіяльності, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


                      


579Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: