Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/24/mini-jarmarok-vakansii-dlja-tov-geoid-vidbuvsja-u-znam-jantsi.htm
новини, 24 червня 2021

Міні-ярмарок вакансій для ТОВ «Геоід» відбувся у Знам’янці


Днями, на замовлення ТОВ «Геоід», у приміщенні Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій - інформує Людмила Компанієць, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Розпочала захід фахівчиня відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонної філії Людмила Компанієць, яка поінформувала учасників міні-ярмарку вакансій про соціальні послуги, які надає служба зайнятості клієнтам, її нові форми та методи роботи, що орієнтовані на забезпечення зайнятості безробітних громадян, електронні сервіси та переваги легальної зайнятості.


У свою чергу, начальник виробництва ТОВ «Геоід» Ярослав Чорновол презентував присутнім підприємство, охарактеризував його основний напрямок діяльності. Як зазначив начальник виробництва, наразі підприємство потребує фахівців за професіями «Складальник склопакетів», «Приймальник-відправник» та «Складальник виробів з пластмас». 


Ярослав Чорновол надав вичерпну інформацію про характер, режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів. Поінформував про можливості здобуття навичок роботи на робочому місці та можливість кар'єрного росту.


У форматі заходу безробітні громадяни мали змогу поспілкуватися з представником роботодавця щодо умов праці, графіку роботи, оплати праці та інших питань, що пов'язані з працевлаштуванням.


Насамкінець Ярослав Чорновол провів з шукачами роботи індивідуальні співбесіди, за результатами яких дві особи запрошені на підприємство для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці, а також остаточного визначення щодо майбутнього працевлаштування.

 


       

434Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: