Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/23/rjatuvalniki-provodjat-vivchennja-sotsialno-psihologichnogo-klimatu-v-pidrozdilah-foto-.htm
новини, 23 червня 2021

Рятувальники проводять вивчення соціально-психологічного клімату в підрозділах (ФОТО)


22 червня психологи ГУ ДСНС України у Кіровоградській області з дотриманням всіх карантинних вимог та соціальної дистанції провели вивчення соціально-психологічного клімату в 23 ДПРЧ та 25 ДПРЧ 4-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Кіровоградській області. Здоровий соціально-психологічний клімат проявляється у трудовій мотивації, спілкуванні працівників один з одним, міжособистісних зв’язках та безпосередньо впливає на прийняття та реалізацію спільних рішень, спрямованих на досягнення ефективної спільної діяльності та позитивного кінцевого результату, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


З огляду на це з особовим складом підрозділів було проведено тренінгове заняття та надані рекомендації щодо згуртування колективу, встановлення довіри та напрацьовано способи релаксації і нормалізації самопочуття, які рятувальники зможуть при потребі виконувати самостійно. Крім того, проведено індивідуальні бесіди та консультації з рятувальниками. 


Також особлива увага приділяється роботі з молодими працівниками першого року служби, з якими постійно проводяться бесіди та тестування, щодо їхньої адаптації до умов служби. 


Для зменшення посттравматичного стресового розладу було проведено індивідуальні консультації з учасниками АТО/ООС.


   



590Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: