Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/23/mini-jarmarok-vakansii-u-kropivnitskomu-shukali-menedzheriv.htm
новини, 23 червня 2021

Міні-ярмарок вакансій: у Кропивницькому шукали менеджерів


Днями для безробітних та шукачів роботи у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.


Роботодавець ФОП Чернов Юрій Борисович запропонував шукачам роботи вакансії менеджера (управителя), менеджера (управителя) із збуту та менеджера (управителя) з постачання.


Ю. Чернов ознайомив шукачів роботи зі специфікою діяльності підприємства, зупинився на основних завданнях менеджерів, а також окреслив вимоги до працівників.


«Менеджери зі збуту будуть працювати у салоні-магазині декоративних штукатурок «Scan Marco» у Кропивницькому. До основних завдань майбутніх працівників будуть належати надання консультацій клієнтам, продаж лакофарбової продукції та декоративної штукатурки. Обов’язковою умовою для працевлаштування є наявність стажу роботи з будівельними матеріалами від 2 років», – наголосив роботодавець.


Зустріч пройшла у формі жвавого діалогу, впродовж якого безробітні ставили питання щодо графіка роботи, умов праці, заробітної плати та можливостей кар’єрного зросту. На всі запитання учасників заходу Ю. Чернов надав вичерпні відповіді.


Тетяна Сітнік, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, у міні-ярмарку взяли участь 11 шукачів роботи. Тих безробітних, які зацікавилися пропозицією роботодавця, було запрошено на індивідуальну співбесіду з керівником підприємства для остаточного розв’язання питання працевлаштування.



593Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: