Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/08/na-avtoshljahu-n-23-rozpochinajut-remont-livoi-chastini-mostu-u-selischi-novgorodka.htm
новини, 8 червня 2021

На автошляху Н-23 розпочинають ремонт лівої частини мосту у селищі Новгородка


На автошляху Н-23 «Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя» в рамках програми президента «Велике будівництво» дорожники завершують ремонтні роботи на правій частині мосту, що у селищі Новгородка, і починають ремонт лівої. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області, інформує сайт ОДА.


«Нині на правій частині штучної споруди вже завершили роботи з гідроізоляції, попереду – вкладання конструктивного шару асфальтобетону. Далі ми запустимо рух цією стороною мосту і почнемо ремонт його лівої частини. Для пішоходів облаштують нові тротуари, підходи до мосту та узбіччя. Водіїв просимо бути уважними та дотримуватися встановлених дорожніх знаків, оскільки рух здійснюється у реверсному режимі», - повідомили у Службі.


Нагадаємо, понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, спорті та медицині стали складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках.


774Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: