Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/07/protjagom-vihidnih-imunizatsiju-vid-koronavirusu-otrimali-ponad-tisjachu-zhiteliv-kirovogradschini.htm
новини, 7 червня 2021

Протягом вихідних імунізацію від коронавірусу отримали понад тисячу жителів Кіровоградщини


Протягом вихідних імунізацію від коронавірусу отримали 1314 жителів області. Про це на сторінці ОДА у Фейсбук повідомила керівниця відділу охорони материнства, дитинства та імунопрофілактики департаменту охорони здоров’я ОДА Антоніна Кодрул сьогодні, 7 червня.   


«За два вихідних дня пунктами щеплень та медичними бригадами імунізували 1314 жителів Кіровоградської області.  936 осіб зі  списку очікування отримали імунізацію  вакциною CoronaVac/Sinovac BioNTech у пунктах щеплень. Також мобільні бригади провели імунізацію вакциною Pfizer для  378 осіб – педагогічних та медичних працівників», - повідомила Антоніна Кодрул. 


Нагадаємо, минулого тижня Кіровоградщина 5850 доз вакцини Pfizer-Biontech. Вакцина буде використовуватися для педагогічних, медичних та соціальних працівників, а також осіб, які не отримали імунізацію під час двох перших етапів вакцинації. Імунізацію проводитимуть 7 мобільних медичних бригад.


519Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: