Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/26/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-proveli-dlja-shkoljariv-aktsii-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-foto-.htm
новини, 26 травня 2021

На Кіровоградщині рятувальники провели для школярів акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» (ФОТО)


25 травня з метою навчання дітей та молоді правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях та попередження випадків дитячого травмування та загибелі, популяризації здорового способу життя та створення позитивного іміджу рятувальника серед учнівської молоді у загальноосвітній школі №1 м. Світловодськ та №4 м. Мала Виска співробітники районних підрозділів ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели інтерактивні навчальні акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 


Учні побачили пожежно-рятувальну техніку в дії, довідались про призначення та способи застосування різноманітного рятувального обладнання, отримали нагоду поміряти бойовий одяг, каску, протигаз, посидіти у пожежному автомобілі. Крім того, рятувальники розповіли про перебіг ліквідації деяких надзвичайних подій та пояснили, як їм запобігти та як поводитись, якщо опинився в її осередку.


                     


410Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: