Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/12/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-bezkoshtovno-otrimati-bagatoprofilnu-budivelnu-profesiju.htm
новини, 12 травня 2021

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно отримати багатопрофільну будівельну професію



Під час реорганізації житлово-комунальних установ та створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, великий попит виникає на працівників, які поєднують у своїй професійній діяльності декілька професій: електрик, слюсар-сантехнік, столяр, тесля. Це представники професії робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків - повідомляє Відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi.


Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків здійснює технічне обслуговування, ремонт будинків та споруд з виконанням ремонтно-будівельних робіт (штукатурних, малярних, шпалерних, бетонних, теслярських).


18 травня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за вищезазначеною професією. Курс навчання триватиме 5,5 місяців.


Умови направлення на навчання: 

·  повна/базова загальна середня освіта;

·  вік особи не менше 18 років;

·  медична довідка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.



582Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: