Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/11/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-spilkuvalis-na-temi-bezpeki-z-vihovantsjami-ditjachoi-sportivnoi-shkoli-foto-.htm
новини, 11 березня 2021

У Кропивницькому рятувальники спілкувались на теми безпеки з вихованцями дитячої спортивної школи (ФОТО)


10 березня співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели годину спілкування з вихованцями комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №4 м. Кропивницький. Рятувальники розповіли, з яких причин найчастіше виникають пожежі, як розпізнати пожежу на початковій стадії та як діяти, якщо опинився в осередку займання, як надавати допомогу, як захистити себе та як евакуюватись з приміщення. Співробітники ДСНС наголосили, що найчастіше пожежа виникає  через елементарне недотримання правил пожежної безпеки, навели статистичні дані та приклади пожеж на території Кіровоградської області. 


У рамках виховної години мова йшла також про правила безпеки на кризі і на воді, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Користуючись представленою нагодою, рятувальники розповіли юним спортсменам про види та характеристики вибухових пристроїв, поінформували про порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів або боєприпасів часів минулих воєн, розглянули можливі небезпечні наслідки у разі необережного поводження з вибухівкою. 


А щоб отримані знання засвоїлися краще, фахівці Служби порятунку роздали дітям листівки із застереженнями та закликали відповідально ставитися до свого життя і здоров’я.



            



749Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: