Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/11/ruh-vulitseju-kropivnitskogo-mozhut-vidnoviti-z-nastupnogo-tizhnja.htm
новини, 11 березня 2021

Рух вулицею Кропивницького можуть відновити з наступного тижня


Рух вулицею Кропивницького можуть відновити з наступного тижня. Про це Суспільному розповіла директорка міського водоканалу Валентина Давидчук. За її словами, на ділянці вулиць від Архітектора Паученка до Тараса Карпи, закінчують заміну каналізаційного колектора.


Уже проклали 54 метри труби. "Цього тижня маємо закінчити усі будівельні роботи. Залишилося прокласти кілька метрів труби і побудувати колодязь. Для цього треба все розкопати, а це незручно, бо там проходять підземні комунікації. Плануємо за два дні розкопати і побудувати колодязь. Багато залежить від погодних умов".


Начальник управління розвитку транспорту та зв'язку міськради Віктор Житник сказав, що назвати точну дату, коли по вулиці Кропивницького відновлять рух комунального та громадського транспорту, він не може. "Про закінчення усіх робіт нас має повідомити міський водоканал. Ми у свою чергу проінформуємо перевізників про запуск транспорту. Поки що ніяких повідомлень до нас не надходило", – сказав Житник.


626Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: