Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/11/ochilnik-oblasnoi-podatkovoi-zustrivsja-z-gromadoju-znam-janschini.htm
новини, 11 березня 2021

Очільник обласної податкової зустрівся з громадою Знам’янщини


Наприкінці минулого тижня відбулась робоча зустріч начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олександра Дозорця з головами Знам’янської, Дмитрівської, Суботцівської об’єднаних територіальних громад та фізичними особами-підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування. Основними темами для обговорення стали налагодження співпраці з територіальними громадами, проведення роз’яснювальної роботи з актуальних питань податкового законодавства, виявлення кола проблемних питань та пошук шляхів їх вирішення, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


На зустрічі також були присутні фахівці обласного податкового відомства - начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Інна Твердохліб, завідувач сектору адміністрування рентної плати та екологічного податку, місцевих податків і зборів з юридичних осіб, розгляду звернень управління податкового адміністрування юридичних осіб Вікторія Легун та начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Наталія Набієва. 


На порядок денний зустрічі були винесені нагальні питання, серед яких: декларування доходів громадянами, які одноосібно обробляють земельні частки (паї); встановлення органами місцевого самоврядування ставок плати за землю  (для сільськогосподарських угідь) та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (для об’єктів нежитлової нерухомості); новації в застосуванні РРО/ПРРО із 1 січня 2021 року; корисні Інтернет-ресурси, додатки, месенджери Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Кіровоградській області для платників податків. 


Окрім питань, які були винесені на порядок денний, учасники зустрічі також цікавились питаннями блокування податкових накладних, списання боргу з ЄСВ та ліцензування зберігання пального.


Підсумовуючи результати зустрічі, начальник обласного відомства Олександр Дозорець зазначив, що такі заходи проводяться саме з метою обговорення та вирішення актуальних питань. 


Представники ОТГ подякували організаторам зустрічі та висловили впевненість, що і у подальшому співпраця з податковою службою буде ефективно розвиватись. 



400Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: