Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/11/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-nadajut-dopomogu-po-zdiisnennju-dezinfektsiinih-zahodiv-foto-.htm
новини, 11 березня 2021

На Кіровоградщині рятувальники надають допомогу по здійсненню дезінфекційних заходів (ФОТО)


У рамках здійснення комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції на території, визначеної до виконання Урядом України, рятувальники Кіровоградської області здійснюють протиепідемічну роботу, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, за відповідним зверненням місцевих органів влади Кіровоградської області рятувальники проводять дезінфекційні заходи у населених пунктах у потенційно небезпечних з точки зору можливості розповсюдження інфекції місцях: зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, а також дороги, тротуари, приміщення різного призначення і прилеглу територію. 


Спеціальним дезінфікуючим розчином, що є безпечним для здоров’я людей і тварин, із ранцевих пульверизаторів рятувальники у захисних костюмах обробляють кожне місце, де зазвичай спостерігається найбільше скупчення людей.


Сьогодні, 10 березня, особовий склад 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка здійснив деззаходи у місцях скупчення людей по вул. Героїв Небесної Сотні смт Вільшанка – автобусні зупинки та дитячі майданчики з прилеглою територією.



         



349Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: