Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/09/rjatuvalniki-aktivizuvali-robotu-schodo-poperedzhennja-pozhezh-u-zhitlovomu-sektori-foto-.htm
новини, 9 березня 2021

Рятувальники активізували роботу щодо попередження пожеж у житловому секторі (ФОТО)


Профілактична робота, зокрема рейди та безпосереднє спілкування з громадянами у жтловому секторі, відіграє важливу роль у запобіганні пожежам та загибелі людей. Адже пожежу набагато легше попередити, аніж ліквідовувати її наслідки. З метою формування  у населення навичок безпечної життєдіяльності та мінімізації кількості можливих надзвичайних ситуацій, фахівці Служби порятунку постійно проводять профілактичні заходи серед населення, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 9 березня співробітники Долинського районного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу  серед населення міста Долинська. Під час заходу рятувальники нагадали долинчанам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, побутових електроприладів, газового обладнання, а також про небезпеку користування несправними приладами, трагічні наслідки перевантаження електромережі та відсутності належної вентиляції. Наголосили рятувальники і на необхідності контролю за дітьми. А також застерегли від виходу на тонку кригу та розповіли, як діяти у випадку виявлення боєприпасів часів Другої світової війни. Під час розяснювальної роботи фахівці Служби порятунку розповсюдили тематичні листівки із застереженнями та правилами безпеки.


                     


608Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: