Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/05/rjatuvalniki-nagadali-pro-vidpovidalne-stavlennja-do-vlasnoi-bezpeki.htm
новини, 5 березня 2021

Рятувальники нагадали про відповідальне ставлення до власної безпеки


Від небезпечних ситуацій, що можуть трапитись у повсякденному житті, не застрахований ніхто, адже є випадки, які неможливо передбачити та вжити запобіжних заходів. Проте зробити все можливе, аби мінімізувати ймовірність виникнення цілком передбачуваних наслідків, завдання кожного відповідального громадянина, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Саме цю думку намагаються донести до свідомості людей фахівці Служби порятунку під час профілактичних заходів. 


Так, 5 березня провели роз’яснювальну роботу у житлових секторах рятувальники Світловодського та Компаніївського районних підрозділів.


Громадяни дізнались, які заходи дозволять вберегти життя, здоров’я та майно від пожеж: постійний контроль за справністю систем обігріву приміщень, станом побутової електромережі, навантаженістю мережі тощо. Корисна звичка, яку необхідно перейняти кожному – вимикати усі електроприлади з розеток перед виходом з дому. А звички курити в ліжку, особливо у нетверезому стані, рятувальники радили позбутись назавжди, адже непогашений недопалок може спричинити пожежу в будинку. Також варто змалку виховувати у дітей відповідальне ставлення до власної безпеки та демонструвати дітлахам приклад розважливої поведінки щодня.


Крім того, рятувальники нагадали громадянам про небезпеку при виявленні  боєприпасів часів Другої світової війни. Тому слід знати, як діяти у такому випадку. А щоб почута інформація добре запам’яталась, усі, з ким спілкувались рятувальники, отримали листівки застережного змісту.


                  



479Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: