Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/04/kirovogradschina-v-chisli-pershih-oblastei-stvorila-koordinatsiinu-radu-z-pitan-veteraniv-ato-oos-pri-oda.htm
новини, 4 березня 2021

Кіровоградщина в числі перших областей створила координаційну раду з питань ветеранів АТО/ООС при ОДА


Кіровоградська область в числі перших в Україні, де при ОДА запрацювала координаційна рада з питань ветеранів АТО/ООС. Про це повідомив представник Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України Михайло Дворянчук під час першого засідання координаційної ради сьогодні, 4 березня, інформує сайт ОДА. 


«Хочу подякувати керівництву області за розуміння важливості ситуації і створення ради. Це дуже важливий механізм комплексного вирішення проблем і соціального захисту учасників АТО/ООС, членів їхніх родин, членів сімей загиблих, інвалідів війни. Кіровоградська область серед перших, де створена координаційна рада», – наголосив Михайло Дворянчук.


Нагадаємо, координаційну раду з питань ветеранів АТО/ООС голова облдержадміністрації Андрій Назаренко створив 29 січня.


Як уже повідомлялося, головою координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС при облдержадміністрації обрали Валерія Вєхтєва.


658Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: