Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/23/sogodni-zavidujuchii-adzhamskoi-likarskoi-ambulatorii-svjatkue-juvilei.htm
новини, 23 лютого 2021

Сьогодні завідуючий Аджамської лікарської амбулаторії святкує ювілей


Сьогодні, 23 лютого, своє 80-річчя відзначає  завідуючий Аджамської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Леонід Челішвілі.  


Більше пів століття свого життя лікар – хірург, тепер вже ветеран праці, Леонід Григорович  Челішвілі віддав служінню людям Аджамської громади. Уродженець Грузії після закінчення Дніпропетровського медичного інституту у далекому 1967 році приїхав працювати в Аджамку. З 1967 по 2006 рік працював  хірургом, а у  2006 році очолив Аджамську дільничну лікарню.


Від самого початку життя в громаді  і до сьогодні Леонід Григорович  бере активну участь у житті Аджамської громади. Він має вагомий авторитет,  є постійним членом виконкому громади, долучається до ініціатив і заходів. Свого часу, він був одним з тих, хто відстоював інтереси громади на районному рівні, у статусі депутата Кіровоградської районної ради.



«Найвищі людські закони записані в кожного в серці. І завжди одним із найголовніших має бути –людяність, патріотизм, вірність обраній справі, своїй країні, своїй родині, Всі ці якості має в своєму серці наш ювіляр, Він завжди підставить своє плече допомоги, розрадить і порадить, підтримає. Леонід Григорович живе справою медицини і своєї лікарні, яку очолює уже багато років. Його прикладу слідували і діти – донька і син пов’язали своє життя із медициною», - відгукується про ювіляра голова Аджамської територіальної громади Тетяна Зайченко. 


Челішвілі Леонід Григорович художник Анатолій Шаповалов с. Аджамка


В обласному художньому музеї нині знаходиться портет Леоніда Челішвілі, який написав односелець,  художник Анатолій Шаповалов. Цей портрет  - один тисячі вираження глибокої шани і поваги лікарю, за  самовіддане служіння людям.


«Сьогодні, від імені усієї громади, я хочу побажати Леоніду Григоровичу  здоров’я і наснаги, простих людських радощів. Ми, звісно, підготували для нього сюрпризи і подарунки, але наша головна настанова: «Так тримати і надалі, Ювіляре!», - підсумовувала Тетяна Зайченко. 


1542Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: