Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/09/privatbank-zapustiv-poslugu-kupivli-tsinnih-paperiv-v-onovlenii-veb-versii-privat24.htm
новини, 9 лютого 2021

ПриватБанк запустив послугу купівлі цінних паперів в оновленій веб версії Приват24


ПриватБанк запустив операції з цінними паперами в оновленій версії Приват24 2.0 WEB.  Оновлена версія включає в себе як і доступні раніше можливості щодо купівлі та управління портфелем цінних паперів в режимі online, так і нові ідеї та функції - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Зокрема, підписання всіх документів щодо відкриття рахунку в цінних паперах та їх придбання здійснюється тепер за допомогою Smart ID. Це надає клієнтам можливість подавати заявки на проведення операції в будь-який зручний для них час з будь-якого пристрою, у т.ч. мобільного телефону скориставшись адаптованою версією додатка. 


Крім того, в оновленій версії додано калькулятор, за допомогою якого клієнти можуть самостійно розрахувати дохідність інвестиції та побачити пов'язані з нею витрати та надходження. Банк забезпечує прозорі умови інвестування для всіх клієнтів. 




864Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: