Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/08/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-pojasnjujut-gromadjanam-chomu-vazhlivo-dotrimuvatis-pravil-bezpeki-foto-.htm
новини, 8 лютого 2021

На Кіровоградщині рятувальники пояснюють громадянам, чому важливо дотримуватись правил безпеки (ФОТО)


8 лютого фахівці Олександрійського та Новгородківського районних підрозділів Служби порятунку Кіровоградщини провели роз’яснювальну роботу серед жителів Олександрії та Новгородки. 


Громадянам нагадали основні правила пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватись у побуті. Щоб люди усвідомлювали важливість слів рятувальників, фахівці пояснювали своїм співрозмовникам, скільки щорічно трапляється пожеж в області, які наслідки вони мають для людей, який показник припадає на загорання у житловому секторі та які порушення вимог пожежної безпеки можуть їх спричинити. Крім того співробітники пожежно-рятувальної служби застерегли від виходу на тонку кригу та нагадали алгоритм дій у разі виявлення боєприпасів часів Другої  світової війни. 


Для кращого засвоєння інформації жителям Олександрії та Новгородки вручали тематичні листівки із застереженнями та вказаним номером Служби порятунку, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


                


494Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: