Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/02/na-kirovogradschini-pravoohorontsi-zatrimali-podruzhzhja-narkozbuvachiv-foto-.htm
новини, 2 лютого 2021

На Кіровоградщині правоохоронці затримали подружжя наркозбувачів (ФОТО)


Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН НП України отримали інформацію, що мешканці Кропивницького збувають наркотики, яка у ході відпрацювання знайшла підтвердження.


Оперативниками УБН спільно з Кропивницьким районним управлінням поліції області та Управлінням Служби безпеки України в області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, затримано двох місцевих жителів після отримання ними посилки з психотропною речовиною вагою близько 2 кілограмів.


У подальшому під час проведення обшуку за місцем проживання подружжя правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби і психотропні речовини, розфасовані до понад 300 zip-пакетів, обмотаних ізолюючою стрічкою – так звані «закладки» та ємність із канабісом.


Вага вилучених наркозасобів становить понад пів кілограма, «психотропів» – більше 260 грамів.


Також було вилучено електронні ваги та порожні zip-пакети для фасування наркотиків у кількості близько 5 тисяч штук.


Вилучене направлено на проведення експертизи до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 


Осіб затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.


Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


За матеріалами управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН Національної поліції України


   


605Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: