Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/29/rjatuvalniki-kirovogradschini-zaklikajut-zhiteliv-oblasti-neuhilno-dotrimuvatis-pravil-bezpeki-foto-.htm
новини, 29 січня 2021

Рятувальники Кіровоградщини закликають жителів області неухильно дотримуватись правил безпеки (ФОТО)


29 січня рятувальники Компаніївського та Олександрійського районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з поліцією та соцпрацівниками провели профілактичні відпрацювання житлових секторів селища міського типу Компаніївка та села Звенигородка, що у передмісті Олександрії, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час спілкування з громадянами працівники Служби порятунку розповіли про ситуацію, яка склалася в області із загибеллю людей на пожежах, та наголосили, що до трагічних випадків найчастіше призводить людська неуважність, необережність з вогнем та нехтування вимогами пожежної безпеки, зокрема при використанні опалювальних приладів. 


Батькам рятувальники наголосили на тому, що у жодному разі не можна залишати дітей без нагляду, важливо слідкувати, як вони проводять вільний час, та пояснювати, до яких небезпечних наслідків можуть призвести пустощі з вогнем. Сірники, запальнички необхідно зберігати у недоступних для малечі місцях.


Отримали від учасників рейду жителі Звенигородки й Компаніївки настійні рекомендації триматись подалі від водойм, не виходити на тонку кригу та не пускати дітей.


Громадянам вручили тематичні листівки із застереженнями, порадами щодо дій у разі надзвичайної події та вказаним номером виклику пожежно-рятувальної служби – «101». 


                  


688Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: