Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/21/kropivnitska-biblioteka-imeni-volodimira-panchenka-peremogla-u-prestizhnomu-konkursi.htm
новини, 21 січня 2021

Кропивницька бібліотека імені Володимира Панченка перемогла у престижному конкурсі

 


Влітку 2020 року Український інститут книги оголосив конкурс серед бібліотек на поповнення фондів. Перевагу надавали тим бібліотекам, які популяризують книги та читання, впроваджують інноваційні форми роботи з читачами, активно ведуть бібліотечні сторінки та сайти - повідомляє Кропивницька міськрада.


Центральна міська бібліотека імені Володимира Панченка МЦБС міста Кропивницького серед шестисот інших книгозбірень була відібрана для програми поповнення фондів з-поміж 15 тисяч бібліотек України. Адже книгозбірня веде активну роботу з читачами, забезпечує належний книгообмін, про що говорить велика кількість користувачів бібліотеки, актуальні книжкові виставки, цікаві та інноваційні масові заходи. Бібліотека проводить загальноміські акції, бере участь у всеукраїнських конкурсах, організовує зустрічі з відомими авторами, тому її знають не лише в місті, а й в усій Україні.


Бібліотека імені Володимира Панченка вже отримала 827 примірників книг різної тематики на суму 103,334 тисяч гривень. Це і художня література для дітей, підлітків та дорослих, нон-фікш, наукові видання, біографії, твори класиків та сучасних авторів і багато інших. Кожен читач зможе знайти собі книгу до душі.


Детальніше про те, які саме новинки є у бібліотеці, можна дізнатися на фейсбук-сторінці книгозбірні, де бібліотекарі будуть розміщувати всю інформацію.


Запрошуємо до читання цієї нової захопливої літератури, яка даруватиме задоволення, радість та приємні миті.


652Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: