Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/20/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-razom-z-patrulnoju-politsieju-navchali-shkoljariv-pravilam-bezpechnoi-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 20 січня 2021

У Кропивницькому рятувальники разом з патрульною поліцією навчали школярів правилам безпечної життєдіяльності (ФОТО)


Наразі перед освітянами та працівниками Держслужби з надзвичайних ситуацій стоїть надважливе завдання – навчити дітей правилам безпеки та сформувати у них стійкі навички правильної поведінки у різних надзвичайних ситуаціях. З цією метою продовжується пошук форм спілкування, які б і в умовах карантину та дистанційного навчання давали можливість не припиняти виховний процес, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


20 січня он-лайн урок безпеки провели для учнів загальноосвітньої школи №19 м. Кропивницький. Перед учнями та вчителями виступили співробітники патрульної поліції та Управління ДСНС в області. Рятувальники нагадали школярам правила безпеки, розповіли, як запобігти пожежі та іншим надзвичайним подіям, пояснили, як діяти у різних екстремальних ситуаціях – зокрема, як поводитися під час пожежі вдома, у громадських місцях, у натовпі, як евакуюватись, як надавати допомогу постраждалим, як викликати Службу порятунку. 




Сапер ДСНС пояснив школярам, що робити, якщо виявили вибухонебезпечний предмет або боєприпаси часів Другої світової війни, коротко розповів про їх небезпечні властивості та застеріг від необдуманих вчинків, які можуть призвести до травмування й загибелі. 


Подібні уроки безпеки проводитимуться і надалі, адже співпраця рятувальників та працівників освіти спрямована на те, щоб діти були обізнаними та завжди почувалися у безпеці. 



        


499Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: