Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/20/u-kropivnitskomu-provedeno-zanjattja-z-bezpeki-dorozhnogo-ruhu-dlja-osobovogo-skladu-sluzhbi-porjatunku-foto-.htm
новини, 20 січня 2021

У Кропивницькому проведено заняття з безпеки дорожнього руху для особового складу Служби порятунку (ФОТО)


20 січня з метою забезпечення безаварійної експлуатації дорожніх транспортних засобів, попередження випадків загибелі та дорожньо-транспортного травматизму серед співробітників ДСНС для особового складу підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області, функціональні обов'язки якого пов'язані з організацією експлуатації транспортних засобів, було проведено заняття з безпеки дорожнього руху. Семінар відбувся в режимі он-лайн. Крім фахівців служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області, у ньому взяли участь також співробітники патрульної поліції, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Учасників заняття поінформували про основні причини ДТП, відповідальність та наслідки порушень правил дорожнього руху, особливості кермування спецтранспортом, зокрема, у зимовий період та в умовах ускладнення погодних умов. Було доведено інформацію щодо змін у Правилах дорожнього руху України та роз’яснено права і обов’язки учасників дорожнього руху й працівників патрульної поліції.


Начальник служби безпеки дорожнього руху Управління Василь Чорноморець детально довів юридичну, кримінальну, адміністративну відповідальність за порушення Правил дорожнього руху України. 


У рамках семінару з водійським складом провели інструктаж на тему: «Рух транспортних засобів із спеціальними сигналами» та практичне заняття щодо безпечного керування транспортними засобами у складних дорожньо-кліматичних умовах.


Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та неухильне дотримання правил дорожнього руху, і, безумовно, взаємоповага до водіїв та пішоходів.


                   


548Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: