Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/20/meshkanets-bobrinetskogo-raionu-nezakonno-spiljav-17-derev-tsinnoi-porodi-duba-ta-akatsii.htm
новини, 20 січня 2021

Мешканець Бобринецького району незаконно спиляв 17 дерев цінної породи дуба та акації


Під процесуальним керівництвом Новоукраїнської місцевої прокуратури повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 246 (незаконна порубка дерев у захисних насадженнях) Кримінального кодексу України, 38-річному чоловіку, який організував на території Бобринецького району незаконну порубку дерев захисних лісових насаджень =- повідомляє пресслужба прокуратури Кіровоградської області.


У грудні минулого року, підозрюваний спільно із знайомим, який не був обізнаний у протиправності вчинюваних дій, за межами с. Великодрюкове, бензопилою спилили 17 дерев цінної породи дуба та акації. Роботи було проведено у незаконний спосіб, без відповідних дозвільних документів на проведення рубок.


Відповідно до проведеного розрахунку розмір матеріальних збитків, заподіяних злочином становить понад 100 тис грн.


За скоєне чоловіку загрожує покарання від 5 до 7 років ув’язнення.


Триває досудове розслідування.


Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


474Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: