Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/18/meshkanka-kropivnichchini-zdobula-osvitu-administratora-za-sprijannja-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 18 січня 2021

Мешканка Кропивниччини здобула освіту адміністратора за сприяння служби зайнятості


Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості пропонує безробітним пройти безкоштовне професійне навчання в одному з центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Прикладом успішного професійного навчання є історія 23-річної Анастасії Касячук, яка має лише атестат про закінчення Калинівської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів - повідомляє Олена Чумаченко, начальник відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


У червні 2020 року Анастасія звернулась по допомогу у працевлаштуванні до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, де їй було запропоновано навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Визначитися з майбутньою професією, допомогли фахівці з профорієнтації міськрайонного центру зайнятості, тож дівчина вирішила здобувати фах  адміністратора.


Упродовж шести місяців дівчина опановувала нову для неї професію. «Дуже швидко минули ці півроку. Знання отримані в Одеському центрі професійно-технічної освіти дають мені впевненість у завтрашньому дні. Хочу подякувати працівникам Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості за вчасну пораду та допомогу у виборі професії, а центру професійно-технічної освіти за навчання та позитивну атмосферу», говорить Анастасія.


Вже сьогодні дівчина отримала документ про освіту встановленого зразка та найближчим часом буде направлена на роботу, адже професійне навчання безробітних громадян здійснюється службою зайнятості виключно на замовлення роботодавців, що гарантує стовідсоткове працевлаштування по закінченню такого навчання.


Довідково. Для тих шукачів роботи, хто має бажання змінити професію або опановувати нову звертайтеся до служби зайнятості. Центри професійно-технічної освіти служби зайнятості пропонують широкий спектр напрямків підготовки робітників для всіх галузей економіки: промисловості, будівництва, агропромислового комплексу, транспорту і зв’язку, сфери послуг тощо.



529Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: