Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/18/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-dali-rekomendatsii-gromadjanam-schodo-bezpeki-v-zimovii-period.htm
новини, 18 січня 2021

Фахівці Служби порятунку дали рекомендації громадянам щодо безпеки в зимовий період


Зважаючи на збільшення ймовірності виникнення надзвичайних подій, характерних для зимового періоду, рятувальники Управління ДСНС України в області посилюють профілактичні заходи на території Кіровоградщини - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


18 січня фахівці пожежно-рятувальної служби Олександрівського та Устинівського районів спілкувались із громадянами про заходи безпеки життєдіяльності, які потрібно пам’ятати кожному та неухильно дотримуватись, щоб запобігти лихові у власному домі.


Так, враховуючи значне пониження температури повітря, фахівці Служби порятунку розповіли мешканцям Олександрівки й Устинівки, запобігти гіпотермії, як поводитись під час ускладнення погодних умов, зокрема ожеледиці, хуртовини, у тому числі й власникам транспортних засобів. Особливо застерігали дорослих і дітей від виходу на нестійку кригу для риболовлі чи заради розваги, адже саме зараз, в період коливань температури, водойми - дуже небезпечні.


Нагадали рятувальники і правила безпечного користування пічним опаленням, електропобутовими та газовими приладами, і як діяти в різних надзвичайних ситуаціях, як надавати допомогу постраждалим.


Щоб правила ще раз можна було пригадати, рятувальники вручили співрозмовникам застерігаючі листівки.


                        

503Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: