Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/04/rjatuvalniki-prodovzhujut-nagaduvati-pravila-bezpeki-v-zimovii-period-foto-.htm
новини, 4 січня 2021

Рятувальники продовжують нагадувати правила безпеки в зимовий період (ФОТО)


Щоб пожеж, які виникають внаслідок несправності або порушення правил користування приладами опалення, траплялось якомога менше, а наслідки від них не були такими згубними, фахівці пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини продовжують нагадувати громадянам про те, що відповідальне ставлення до власної безпеки та збереження свого майна – це головна умова запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям у житловому секторі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


4 січня рятувальники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі м. Новоукраїнка та смт Новгородка. В ході відпрацювання громадянам нагадали правила безпеки та вручили листівки з пересторогами щодо пожежної безпеки у зимовий період, а також під час новорічних свят.


Працівники Управління ДСНС в області звернули увагу мешканців на причини виникнення пожеж, які найчастіше призводять до загоряння у побуті, та нагадали основні вимоги пожежної безпеки, дали поради, як уникнути пожеж в будинку чи квартирі. Також рятувальники нагадали громадянам і про правила безпеки у період святкування зимових свят, адже в багатьох оселях встановлені новорічні ялинки, прикрашені електричними гірляндами, широко використовується різноманітна піротехніка, хлопавки, бенгальські вогні. Крім того, фахівці Служби порятунку застерегли людей від необдуманих вчинків на тонкій кризі та біля водойм. Вкрай важливо бути обережними та пам’ятати про те, що найкраще свято – це свято без надзвичайних ситуацій.


          


526Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: