Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/04/meshkanka-kropivnitskogo-zablukala-v-lisi-ii-znaishli-nastupnoi-dobi-foto-.htm
новини, 4 січня 2021

Мешканка Кропивницького заблукала в лісі, її знайшли наступної доби (ФОТО)


3 січня о 14:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у лісі біля с. Підлісне Олександрівського району заблукала 74-річна жителька м. Кропивницький, яка з родиною приїхала до лісу відпочивати. На пошуки жінки були залучені сили і засоби місцевого підрозділу поліції, 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка, кінологічний розрахунок аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС у Кіровоградській області та працівники Олександрівського держлісгоспу. Пошукові роботи тривали до пізнього вечора 3 січня, проте літню жінку знайти не вдалось. Сьогодні вранці, 4 січня, пошуки відновлено та о 09:25 жінку з її собакою було знайдено у задовільному стані. Рятувальники доправили врятовану громадянку до Олександрівської лікарні для медичного огляду, який засвідчив, що з жінкою все гаразд. Згодом з лікарні її забрали родичі. 


До складу пошукової групи було залучено 16 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка та АРЗСП У ДСНС в області, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


                   



655Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: