Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/04/do-ukraini-sune-tsiklon-ahmed-nese-negodu.htm
новини, 4 січня 2021

До України суне циклон "Ахмед": несе негоду


Циклон на ім'я Ahmet у вівторок, 5 січня, підійде до України з південно-західного боку Європи. Опади очікуються у західних областях України, на Одещині, Миколаївщині, Вінниччині, ввечері у Житомирській Київській та Черкаській областях.


Джерело: синоптикиня Наталя Діденко у Facebook, пише "Українська правда". 


Деталі: За її прогнозом, йтиме переважно дощ, при наближення температури до нижчих значень можливий подекуди мокрий сніг. На решті території України суттєві опади - навряд.


"Враховуючи, що поки температура повітря особливо знижуватися не хоче, тому в дощу буде набагато більше шансів, аніж у снігу", - уточнює Діденко.


За її даними, 5 січня максимальна температура повітря у більшості областей України становитиме +1+5 градусів, на сході 0+3 градуси, в західній частині та на півдні +4+9 градусів.


Місцями тумани з погіршенням видимості.


У Києві у вівторок очікується хмарна погода, невеликий дощ чи мокрий сніг ймовірні ввечері.


Температура повітря у столиці 5 січня коливатиметься протягом дня в межах +1+3 градусів.


"На Святвечір буде вогко, хмарно, на Різдво в Україну прискаче черговий циклон, який принесе опади, дощ та мокрий сніг, та посилення вітру. Невеликий мороз, але більше у нічні години, з'явиться вихідними та на початку наступного тижня, ближче до Маланки-Василя", - додає синоптик.


760Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: