Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/30/u-sluzhbi-zainjatosti-kirovogradschini-proponujut-ponad-30-vakansii-u-inshih-mistah.htm
новини, 30 грудня 2020

У службі зайнятості Кіровоградщини пропонують понад 30 вакансій у інших містах


Станом на 29 грудня, у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 1093 вакантні посади у 109 населених пунктах, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Серед пропозицій роботи, представлено 37 вакансій у інших областях України. Зокрема, зареєстровано 20 вакансій у Одеській області, 6 у Черкаській, 5 у Миколаївській, 4 у Дніпропетровській та 2 у Київській областях.


В Одеській області вакантними є 2 посади бригадирів на дільницях основного виробництва та 18 монтерів колії. На  Черкащині запрошують на роботу 6 оглядачів-ремонтників вагонів та 2 електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування. У Миколаївській області роботодавці пропонують посади керівника із земельних та правових питань підприємства та по 2 оглядача вагонів та оглядача-ремонтника вагонів. На Дніпропетровщині шукачам роботи пропонують посади чергового по залізничній станції (3 вакансії) та вантажника. В Одеській області безробітних запрошують працевлаштуватися помічниками машиніста тепловоза, провідниками пасажирського вагона, бригадирами на дільницях основного виробництва (інші кваліфіковані роботи), слюсарями-сантехніками та монтерами колії. На Київщині є вакантними 2 посади операторів технологічних установок.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



520Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: