Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/30/rjatuvalniki-nagadujut-gromadjanam-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 30 грудня 2020

Рятувальники нагадують громадянам правила пожежної безпеки у побуті (ФОТО)


Проведення профілактичної роботи є одним із ефективних методів запобігання пожежам у житловому секторі. Зважаючи на невтішну статистику, яка спостерігається з настанням опалювального сезону щодо кількості пожеж, загиблих і травмованих на них громадян, фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів посилюють профілактичні відпрацювання населених пунктів, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


30 грудня фахівці Бобринецького та Світловодського районних підрозділів, 34-ї ДПРЧ У ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців міст Бобринець, Світловодськ та селища міського типу Смоліне Маловисківського району. Під час спілкування з громадянами надзвичайники детально пояснили, як запобігти пожежі в оселі, як визначити пожежу та її осередок на ранніх стадіях, як загасити займання, як надавати допомогу постраждалим, нагадали алгоритм дій при різних надзвичайних подіях.


Рятувальники наголосили, що основними причинами виникнення пожеж і як наслідок - загибелі людей є недбалість громадян та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки у побуті. А напередодні новорічних та Різдвяних свят, до цих факторів можна додати ще й порушення правил безпеки при встановлені ялинки та використанні піротехнічних виробів.


Фахівці пожежно-рятувальної служби рекомендували не виходити на тонку кригу й дотримуватись правил безпеки під час риболовлі. Також жителів районних центрів та Смоліного закликали дбати про безпеку дітей. 


Для підвищення рівня обізнаності жителів Кіровоградщини щодо безпечної життєдіяльності рятувальники розповсюдили тематичні листівки із застереженнями та зазначенням номеру Служби порятунку “101”.


            


742Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: